Restaurant de peix a Tossa de Mar
Menús
A Restaurant Can Carlus som tot un referent entre els restaurants de peix a Tossa de Mar. Oferim a més una exquisida carta de marisc, arrossos i fideus.
Peix i marisc
Producte de proximitat
Per a l'amant del peix i del marisc a la Costa Brava i, més concretament a Tossa de Mar, té parada obligatòria al Restaurant Can Carlus. El nostre objectiu se centra a oferir-vos una grata experiència a base de producte, ubicació i servei.
Arrossos de "forquilla" o "cullera"
Àmplia gamma d'arrossos amb productes de mar i horta, combinació magistralment interpretada pel nostre equip de cuina; arròs caldós amb bogamarins (eriçons de mar), arròs sec d'espardenyes, arròs caldós amb conyets, arròs amb bacallà i carxofes, arrossos negres, paelles, més d'una dotzena de suggerents arrossos de forquilla o de cullera.
Vídeos
Tossa, en general, i la comunitat de pescadors en particular, tenen una envejable reputació en l'elaboració de fideus, fruit d'això cada any se celebren les jornades gastronòmiques "Mil i una manera de fer fideus a Tossa". Al Restaurant Can Carlus donem als nostres plats un tracte especial, tant a fideuàs, arrosejats, fideus negres amb turbot, fideus amb "lluerna", i una extensa varietat d'opcions a la nostra carta.
Els nostres plats tradicionals més clàssics
Cassoles amb gust de mar A casa de pescadors durant els dies assenyalats, les cassoles eren unes de les protagonistes, no obstant, tot i ser cassoles una mica més senzilles a primera vista, no per això eren menys sorprenents al paladar, com ara el premiat Cim i Tomba, protagonista d'altres jornades gastronòmiques. És una cassola estrella a casa nostra, com també el suquet d'anxoves i un llarg etcètera, sempre en funció del que la jornada de pesca ofereix i del que exigeixi el paladar.
Graellades i mariscades
Producte fresc de proximitat Les nostres graellades i mariscades suposen un punt ia part. Producte seleccionat amb ull crític a les nostres llotges i després elaborat amb mestria pels nostres xefs. Només marisc o combinat de peix i marisc serà la dura elecció, després relaxació i gaudi, l'entorn i el nostre servei faran la resta. Tots els peixos es poden cuinar en suquet, a l'esquena, a la sal, a la planxa o al forn.
Postres
Un toc dolç final sempre és important. Algunes de les postres que els oferim són d'elaboració pròpia i d'altres d'obradors locals.
Vins
Com no pot ser altrament, a una àmplia selecció de bon producte ben elaborat es mereix la possibilitat d'acompanyar-lo amb una gran varietat de caves, vins blancs, vins rosats i vins negres.